Microsoft Surface Laptop 3, daha büyük ekran seçeneği ile gelebilir!

Microsoft'un şık mobil bilgisayar serisi Surface Laptop, 2 Ekim'de yeni modellere sahip olacak. Bu modeller arasında 15 inçlik bir versiyonun bulunacağı da gelen bilgiler arasında.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Microsoft Surface Laptop 3, daha büyük ekran seçeneği ile gelebilir!

Microsoft, Surface seri bilgisayarlarını önümüzdeki ay yenilemeyi planlıyor. Yapılacak değişiklikler arasında Surface Laptop 3’ün daha büyük bir ekrana sahip olacağı konuşuluyor.

Microsoft Surface Laptop 3, daha büyük ekran seçeneği ile gelebilir!

Microsoft'un önümüzdeki ay yapacak olduğu etkinlikte tanıtacağı yeni Surface modelleri arasında daha büyük ekrana sahip modellerinin de yer alması bekleniyor. Microsoft, WinFuture’ın haberine göre Surface Laptop 3 serisinde yer alacak model, diğer modeller gibi 3:2 en-boy oranına sahip olacak. Surface Laptop 3 modellerinin AMD model ekran kartı ile güçlendirilmiş şekilde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Microsoft Surface Laptop 3, daha büyük ekran seçeneği ile gelebilir! - Resim : 1

Sızıntının doğru olması durumunda, Surface Laptop serisinin yine Microsoft ailesinde yer alan önceki Surface Book modelleri ile de rekabetçi hâle geleceği bekleniyor.

Microsoft Surface Laptop 3, daha büyük ekran seçeneği ile gelebilir! - Resim : 2

Microsoft’un Surface Pro 7 modelini USB-C portuyla da tanıtması beklendiği etkinlik New York City’de, 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER