Dr. Ümit Aktaş'tan Yaşam Sevinci

Dr. Ümit Aktaş’ın hastalıklardan korunmak için çaresizlik yerine, çözüm sunan yeni kitabı “Yaşam Sevinci”, ALFA Yayınları’ndan yayınlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dr. Ümit Aktaş'tan Yaşam Sevinci

İlaçsız Yaşam, Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi, Mutluluk Kürleri, Diyabet ve Zayıflama Kürleri ve Mutluluk Kürleri 2 kitaplarının yazarı Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş’ın, “11 adımda daha sağlıklı bir yaşam için yol haritası” sunduğu altıncı kitabı Yaşam Sevinci, ALFA Yayıncılık’tan yayınlandı.

“Türkiye’deki hasta sayısı ve ilaç kullanım oranları her geçen gün artıyor. Niye bu kadar çok hasta oluyoruz? Neden bu kadar mutsuzuz? Yaşam sevincimizi niye kaybettik? Ne yapmalıyız?” soruları çıkış noktası olan Yaşam Sevinci, sofrasını şifayla, sağlıkla donatmak isteyen, ama nereden başlayacağını ne yapacağını, önce hangi adımı atacağını bilmeyenlere yol gösterecek. 

Hastalıklardan korunmada, sağlıklı bir yaşam için beslenmenin yerini, doğanın sunduğu şifalı besin ve bitkilerden faydalanmanın önemini vurgulayan kitap, “Yaşam sevinci, sağlıklı yaşamla mümkün” diyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER