Öğretmenlere kariyer desteği

Öğretmen Kariyer Fuarı 13 üniversitenin dekan ve öğretim üyelerinin katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

POSTA POSTA
Öğretmenlere kariyer desteği

Fuar, Yenilikçi Eğitim Geliştirme ve Araştırma Merkezi (YEGAM) ana sponsorluğunda ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programın ilk oturumuna İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Levent Yazıcı, PISA sonuçları hakkında değerlendirmede bulunarak, “Sınıfında iyi bir iletişim ve disiplin kuran öğretmenlerin öğrencilerinin PISA’da fark oluşturduğunu görüyoruz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER