Hüseyin Eroğlu: "Fenerbahçe'yi neden çalıştırmayayım"

Adı Fenerbahçe ile anılan Hüseyin Eroğlu, Hürriyet'e önemli açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hüseyin Eroğlu: "Fenerbahçe'yi neden çalıştırmayayım"

“Futbolcum zirvedeki takımlarda oynuyorsa, onları yetiştiren bizler niye o takımları çalıştırmayalım? Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’da hatta çıtayı daha da yükseltip Avrupa’da çalışmayı hedefliyorum. En altan adım adım geldik. Başarımızda tesadüf yok.”

Ersun Yanal’ın istifasının ardından henüz bir teknik adamla anlaşmayan Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu sarı lacivertlilerin kendisine olan ilgisi hakkında ne düşünüyor? Türkiye’nin futbolcu fabrikası Altınordu’da Eroğlu’nun yetiştirdiği onlarca futbolcu liglerimizde top koşturuyor. Cengiz Ünder de Çağlar Söyüncü de onun tedrisatından geçen oyunculardan. Hürriyet olarak herkesin merak ettiği soruları yönelttik, Hüseyin Eroğlu da tüm içtenliğiyle yanıt verdi.

Bir yere talip değiliz ancak en önemli görevlere hazırız

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER