Cesur pozlarıyla dikkat çekti

Winnie Harlow, Steve Madden ile hayata geçirdikleri ‘Winnie Harlow x Steve Madden’ kapsül koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

VATAN VATAN
Cesur pozlarıyla dikkat çekti

Winnie Harlow, Steve Madden ile hayata geçirdikleri ‘Winnie Harlow x Steve Madden’ kapsül koleksiyonu için kamera karşısına geçti. 19 parçalık ayakkabı kreasyonunun tanıtımını üstlenen model, cesur pozlarıyla dikkat çekti. Annesi ve kız kardeşinden Winnie Harlow, Steve Madden ile hayata geçirdikleri ‘Winnie Harlow x Steve Madden’ kapsül koleksiyonu için kamera karşısına geçti. 19 parçalık ayakkabı kreasyonunun tanıtımını üstlenen model, cesur pozlarıyla dikkat çekti. Annesi ve kız kardeşinden esinlenen Harlow’un fotoğraflarını  Steven Klein çekti. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER