Kamyon, halk otobüsüne çarptı! Yaralılar var

Ümraniye'den korkutan bir kaza haberi geldi. Vinç yüklü kamyon, özel halk otobüsüne çarptı. Kaza sonucu yaralıların olduğu bilgisi geldi.

GASTE24 GASTE24
Kamyon, halk otobüsüne çarptı! Yaralılar var

Korkutan trafik kazası, İstanbul Ümraniye Dudullu’da meydana geldi. Vinç yüklü  bir kamyonun, özel halk otobüsüne çarpması sonucu 9 kişi yaralandı.

Ümraniye Necip Fazıl Bulvarı üzerinde dönüş yapan 34 SNV 48 plakalı Ferhatpaşa-Çamlıca Güzergahı'nda çalışan Özel Halk Otobüsü dönüş yapmak istediği sırada freni boşaldığı iddia edilen vinç yüklü kamyon çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otobüs duvara çarparak durabildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre otobüste bulunan 8 yolcu ile birlikte kamyonun sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER