Call of Duty’de SBMM nedir ve oyuncular neden istemiyor?

The Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha daha çıkar çıkmaz sosyal medyada oyundaki SBMM sistemini eleştiri altına alan birçok paylaşım yapıldı. SBMM ise oyuncuları yetenek seviyelerine göre eşleştiren sisteme verilen bir ad. Yani düşük seviyeli oyuncular düşük seviyedeki oyuncularla eşleşirken, daha üsst rütbeye sahip oyuncular da kendi denkleriyle eşleşiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Call of Duty’de SBMM nedir ve oyuncular neden istemiyor?

Aslında bu sistem yeterince iyi gibi görünse de SBMM’yi eleştiren kitle daha çok büyük isimlerden ve profesyonellerden geldi. Sürekli SBMM sistemi ile eşleştirildiklerinde bir noktadan sonra oyunun zevk vermeyi bırakarak kendilerini zorlayacağını söyleyenler var. Oyunda genel olarak kolay kazanılan maçları eğlenceli olarak niteleyen kimi oyuncular bu sistemin kendilerini sürekli olarak zorlayacak olmasından şikayetçi.

 Treyarch geliştiricilerinde Martin Donlon ise Twitter üzerinden oyun topluluğunu bilgilendirmek ve yanlış bilgilendiren bir kullanıcıyı düzeltmek için kolları sıvadı.

https://twitter.com/wickerwaka/status/1307152882089693185

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER