Araba satın aldı, içinden yılan çıktı! Eski sahibi yılanı geri istedi

Bursa'da satın aldığı arabayı temizlerken kaputun içinde yılanı fark eden Tahsin Berkay Pınar, itfaiyeyi çağırarak yılanı çıkarttırdı. Arabanın eski sahibi ise yılanı geri istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Araba satın aldı, içinden yılan çıktı! Eski sahibi yılanı geri istedi

Bursa’da babasının satın aldığı otomobilin motor kısmına bakmak isteyen Tahsin Berkay Pınar (19), kaputu açtığında zehirli boz yılanla karşılaştı. Yılan, itfaiye ekiplerince çıkarılırken, otomobili satın alan baba Hakan Pınar (44), "Satın aldığım kişiyi arayarak, arabadan yılan çıktığını söyledim. O da sadece arabayı sattığını, yılanı satmadığını söyleyerek, yılanı geri istedi" dedi.

Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan Hakan Pınar, Gürsu’dan satın aldığı ikinci el otomobili oğlu Tahsin Berkay Pınar’dan yıkatmasını istedi. Oğul Pınar da otomobilin motor kısmına bakmak istedi. Ancak kaputu açtığında zehirli boz yılanla karşılaştı. Hemen babasını aradı. Oğlunun yanına gelen baba, yılanı çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

Araba satın aldı, içinden yılan çıktı! Eski sahibi yılanı geri istedi - Resim : 1

Gelen itfaiye ekipleri, yılanı bulunduğu yerden çıkarıp, belediye ekiplerine teslim etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER