için kaldı

Comolli'nin asistanı Selinay Gürgenç'ten ilk açıklama

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin Twitter hesabı açıp, Falette transferiyle ilgisi olmadığını açıklamasının ardından, asistanı Selinay Gürgenç'in görevine son verilmişti. Gürgenç, konuyla ilgili ilk açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Comolli'nin asistanı Selinay Gürgenç'ten ilk açıklama

Fenerbahçe, E. Frankfurt'tan Simon Falette'i kiralarken bu transfer Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisi çekmişti. Taraftarlar sportif direktör Damien Comolli'ye büyük tepki gösterirken, Twitter'da #Comolliistifa hashtag'i trendlere girmişti.

Bu tepkilerin ardından Damien Comolli bir Twitter hesabı açarak suçlamalara yanıt vermişti. Falette transferiyle ilgisi olmadığını belirtmişti. Rogon Menajerlik Şirketi'nden de sadece 2 futbolcuyu transfer ettiğini açıklamıştı.

Damien Comolli'nin Twitter hesabı açıp bu açıklamaları yapmasının ardından ise asistanı Selinay Gürgenç'in görevine son verilmişti. Akşam saatlerinde ise Comolli kamptan ayrılıp İstanbul'a uçmuştu. Ali Koç ile Damien Comolli arasında yapılacak görüşme sonrası Comolli'nin de görevine son verileceği iddia edilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER