Robot Veysi derbiye renk kattı

Beşiktaş JK – Galatasaray derbisini izleyenler arasında Vodafone’un sevimli robotu Veysi de vardı. Derbi günü futbolcularla “çak” yapan ve taraftarları selamlayan Robot Veysi, derbi izleyen ilk robot oldu. Robot Veysi, sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük yankı uyandırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Robot Veysi derbiye renk kattı

28 Ekim 2019 – Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş JK – Galatasaray derbisine Vodafone’un sevimli robotu Veysi damgasını vurdu. Derbi günü, takım otobüsünden inen Beşiktaşlı futbolcuları karşılayarak onlarla “çak” yapan Robot Veysi, futbolculara “Vodafone Park’a hoş geldiniz” dedi. Soyunma odasına da giden Robot Veysi, odanın girişine bir nazar boncuğu asarak futbolculara bol şans diledi. Ardından, saha kenarında taraftarlara selam veren Robot Veysi, onlarla fotoğraf çektirdikten sonra Vodafone locasına gitti. Loca katındaki misafirlere de “Vodafone Park’a hoş geldiniz” diyen Robot Veysi, derbiyi locadaki yerinden takip etti. Robot Veysi, derbi izleyen ilk robot oldu.

Sosyal medyada büyük ilgi

Vodafone Park sosyal medya hesaplarını da bir günlüğüne Robot Veysi yönetti. Hesapların başında bir robot olduğunu öğrenen taraftarlar, robotla ilgili sorular sorarak özellik ve yeteneklerini ilk ağızdan keşfetme imkânı buldu. Robot Veysi’nin Vodafone Park’ta çekilen fotoğraf ve videoları da Vodafone Park sosyal medya hesaplarından gerçek zamanlı olarak paylaşıldı. Robot Veysi’nin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER