Ajda Pekkan: Tatil nerede, ben nerede

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Türk popunun süper starı Ajda Pekkan konseriyle sona erdi. Alanya'yı çok beğendiğini ve birkaç gün kalmak istediğini belirten Pekkan, ancak "Tatil nerede, ben nerede" diyerek İstanbul'a dönmek zorunda olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ajda Pekkan: Tatil nerede, ben nerede

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin 3'üncü ve son günü dün saat 20.00'de DJ Haluk Sarıtaş performansıyla başladı. Sunuculuğunu radyocu 'Sarı Şeker' lakaplı Sema Eryiğit Emek'in yaptığı ve yaklaşık 30 bin kişinin belediye binasının arkasında oluşturulan festival alanına toplandığı konser etkinliğinde, Haluk Sarıtaş yaklaşık 1 saat mikser başında kalarak hareketli şarkılarla Alanyalıları coşturdu.

Ardından sahneye çıkan Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan, hayranları tarafından alkış ve çığlıklarla karşılandı. Sahneye lila rengi ipekli kıyafetiyle çıkan Ajda Pekkan konserine sevilen hit şarkısı 'Heves' ile başladı. Sahneyi dansçılarla paylaşan süper starın performansı büyük alkış aldı. Ardı ardına söylediği hareketli parçalarla hayranlarını coşturan Pekkan, 'Ben yanmışım' şarkısını konsere katılanlarla beraber söyledi.

Ajda Pekkan: Tatil nerede, ben nerede - Resim : 1

'TATİL NEREDE, BEN NEREDE'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER