İran'dan ABD'ye: Savaş istemiyorsanız yaptırımları hafifletin

Cumhurbaşkanı Ruhani'nin danışmanı, "Amerikalılar savaş ve yaptırımların madalyonun iki yüzü olduğunu ve birbirinden farkı olmadığını bilmelidir. Yaptırımların devamıyla ister istemez savaşa gidiyorsunuz" dedi.

VATAN VATAN
İran'dan ABD'ye: Savaş istemiyorsanız yaptırımları hafifletin

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Danışmanı Hüsameddin  Aşina, ABD yönetimine, savaş istemiyorsa yaptırımları hafifletme çağrısında  bulundu. İran Cumhurbaşkanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanlığını da  yürüten Aşina, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Washington yönetiminin  Tahran'a yönelik yaptırımlarının devamının savaşa yol açabileceği uyarısında  bulundu. Aşina açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Amerikalılar savaş ve yaptırımların madalyonun iki yüzü olduğunu ve  birbirinden farkı olmadığını bilmelidir. Yaptırımların devamıyla ister istemez  savaşa gidiyorsunuz. Savaş istemiyorsanız yaptırımlarla ilgili bir şeyler  düşünmelisiniz."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER