Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Atletico Madrid, Beşiktaş genç ismi Dorukhan Toköz'ün peşinde!

Kara Kartal’ın genç yıldızına İtalyan kulüplerinin ardından bir dünya devi talip oldu... İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in, 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Atletico Madrid, Beşiktaş genç ismi Dorukhan Toköz'ün peşinde!

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla önce kısa sürede ilk 11’in değişilmez isimleri arasına giren ardından A Milli Takım’a kadar yükselen Dorukhan Toköz, transfer döneminin gözdelerinden biri olmaya devam ediyor...

İtalya Serie A’dan birçok kulübün radarında bulunan 23 yaşındaki ön liberoya son olarak dünyanın en iyi kulüpleri arasında gösterilen İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in talip olduğu ortaya çıktı.

Menajerler aracılığıyla Siyah- Beyazlılar’la ilk teması kuran Atletico’nun, genç oyuncuyu transfer edip uyum sürecini kolay atlatması için 1 sezonluğuna La Liga’dan başka bir takıma kiralama planı olduğu kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER