Bursaspor'un hocası İbrahim Üzülmez: "Transfer gerekiyor"

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Taraftar Bursaspor armasının peşinden geliyor, ne olursa olsun onların alkışlaması gereken bir mücadele vermemiz gerekiyor. Yapacaklarımız var diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursaspor'un hocası İbrahim Üzülmez: "Transfer gerekiyor"

Bursasporda geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Üzülmez, akşam saatlerindeki antrenman öncesinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeşil beyazlıların başında ilk kez Ekol Göz Menemenspor karşısında maça çıkan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, kötü bir başlangıç yaptıklarını ve kazanmak istedikleri bir maç olduğunu söyledi. Maç öncesinde oyuncularıyla toplantı yaptığını belirten Üzülmez, 60 dakikalık süre içerisinde maçta doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Golü bulduk, ikinciyi de bulabilirdik. Final paslarında biraz daha etkili olabilsek bu maçtan galip ayrılabilirdik ama futbolda bir gerçek var, takımı yeni tanıyorum. 60ıncı dakikadan sonra fiziksel durumu sorgulamamız gerekiyor, Menemenspor amatör ruhla mücadele etti. Bursasporun arması, forması bellidir, rakipler de sizden daha fazla mücadele etmeye çalışıyor. Oyuncuların davranışları saha içerisinde iyi niyetliydi, mücadelesi iyiydi ama 60tan sonraki oyunu konuşmamız gerekiyor. İlk geldiğimiz hafta kazanmak isterdik ama futbol uzun bir maraton dedi.

"YAPACAKLARIMIZ VAR"

Bursasporun hedeflerini bildiğini ve büyük bir camia olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, takıma yönelik eleştirilere ilişkin, Tepkiler olacaktır. Bursaspor büyük camia ama bu taraftar kitlesini nasıl arkamıza alırız o düşüncede olmamız gerekiyor, taraftarı arkamıza almak istiyorsak mücadele etmemiz gerekiyor. İzmir deplasmanında otele gelen arkadaşlarımız vardı, İstediğimiz bir şey var kaybetsek dahi mücadele eden bir takım görüntüsü içerisinde olmamız hakkında görüşlerini paylaştılar, bunu oyuncularıma anlattım. Taraftar Bursaspor armasının peşinden geliyor, ne olursa olsun onların alkışlaması gereken bir mücadele vermemiz gerekiyor. Yapacaklarımız var diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER