Serenay Sarıkaya yeni tarzı ile çok konuşuldu

Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya son halini Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu yeni tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

POSTA POSTA
Serenay Sarıkaya yeni tarzı ile çok konuşuldu

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen ve son günlerin en çok konuşulan isimlerin başında gelen Serenay Sarıkaya mavi elbisesiyle paylaştığı pozu takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı. Saç modeli ile de dikkat çeken Sarıkaya'ya takipçilerinden gelen bazı yorumlar:

- Yüksek gerilim tabelası cok yerinde olmuş.

- Çok güzel olmuş.

- Çok güzelsin çok.

- Serenay güzeller güzeli seni çokkkk seviyorum.

- Tanrının kadını yarattığının kanıtı olabilirsin.

Serenay Sarıkaya yeni tarzı ile çok konuşuldu - Resim : 1

İlk kez görüntülendiler

Aşkları ile magazin dünyasına bomba gibi düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz günlerde ilk kez yan yana görüntülenmişlerdi. Yemek yedikleri bir mekanda küçük bir hayranlarının isteğini geri çevirmeyerek fotoğraf çektirmişlerdi.

Serenay Sarıkaya yeni tarzı ile çok konuşuldu - Resim : 2

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya'yı istemedi

Rol aldığı yapımlardaki performansıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy, Takvim gazetesinin haberine göre; dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan teklif aldı. Çağatay Ulusoy'a bu projedeki partnerinin Serenay Sarıkaya olacağı söylendi. İddialara göre; 29 yaşındaki oyuncu, Sarıkaya’yla birlikte kamera karşısına geçmeyi kesin bir dille reddetti.

Serenay Sarıkaya yeni tarzı ile çok konuşuldu - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER