için kaldı

Honor 30 Pro ile çekilen ay fotoğrafı göz kamaştırıyor!

Honor’ın önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni amiral gemisi modeli kamera tarafıyla takdir topluyor. İşte Honor 30 Pro ile çekilmiş ay fotoğrafı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Honor 30 Pro ile çekilen ay fotoğrafı göz kamaştırıyor!

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Aynı Huawei’de olduğu gibi Honor’ın amiral gemisi modelleri de kamera tarafıyla takdir topluyor.

DxOMark’ta zirveye oynamasalar da ilk 5 içerisinde yer almaları artık olağan bir durum oldu diyebiliriz. Muhtemelen Honor 30 Pro da kamera performansıyla rahat bir şekilde ilk 5 içerisine girecektir.

Honor 30 Pro ile çekilen ay fotoğrafı göz kamaştırıyor!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen “Süper Ay” döngüsünü fırsat bilen Honor yetkilileri yeni 30 Pro ile bazı fotoğraflar çekti. Çektikleri bu fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı. Dilerseniz bu fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Honor 30 Pro ile çekilen ay fotoğrafı göz kamaştırıyor! - Resim : 1

Honor 30 Pro ile çekilen ay fotoğrafı göz kamaştırıyor! - Resim : 2

Açık konuşmak gerekirse iki fotoğrafın da gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada Honor yetkilileri fotoğrafların hangi modda çekildiği ile ilgili bir bilgi paylaşmamışlar. Yani fotoğraflarda kaç X zoom yapıldığına dair bilgilere sahip değiliz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Honor 30 Pro modelinde Sony imzası taşıyan 50 MP’lik IMX700 sensorünün kullanıldığına dair bazı iddialar mevcut. Bu iddiaların ne derece doğru olduğunu şimdilik bilmiyoruz. Lakin önümüzdeki günlerde Honor’ın yeni amiral gemisi modeli ile ilgili tüm bilgiler su yüzüne çıkacaktır. Beklemedeyiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER