Galatasaray Mert Hakan'da kararlı

Sarı kırmızılılar transfer harekatına erken başladı. Cimbom, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın da gündemindeki Mert Hakan Yandaş için elini çabuk tutup, ocak ayında renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Mert Hakan'da kararlı

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı... Bu doğrultuda Mert Hakan Yandaş’ı yakın takibe alan sarı kırmızılılar, Sivasspor ile iyi bir sezon geçiren 25 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç 10 numara için girişimlerde bulunacak olan G.Saray, F.Bahçe ile Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Mert Hakan için elini çabuk tutarak transferi noktalamak istiyor.

500 bin euro bonservis

Galatasaray yöneticileri, Mayıs 2020’yi beklemeden Mert Hakan Yandaş’ı devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. Yöneyim, genç futbolcu için Demir Grup Sivasspor’un kapısını 500 - 600 bin Euro civarındaki bir bonservis bedeliyle çalacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER