Soylu: PKK’da 38 korona vakası var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’ya karşı operasyonların sürdüğünü belirtirken, “PKK kendi derdine düşmüş, onlar da koronayla karşı karşıya şu anda. 38 korona pozitif vakası var” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Soylu: PKK’da 38 korona vakası var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki akşam TV100’deki canlı yayına katılarak gündeme ilişkin konuştu. Terör örgütü PKK ile ilgili gelen bir soru üzerine Soylu, “Terör örgütü kendi derdine düşmüş, onlar da koronayla karşı karşıya şu anda. 38 korona pozitif vakası var. Bu bildiğimiz. ‘Su uyur düşman uyumaz’, ‘Kurt puslu havayı sever’ diye tabirlerimiz var. Bilmenizi isterim ki bütün güvenlik güçlerimiz 24 saat tetikte. Terörle mücadelede en ufak bir rehavetimiz olmamalıdır. Operasyonlarımız devam ediyor. Mağaralardan çıkmış değiller ama Allah nasip ederse milletimiz, mayıs ayının ortasından itibaren, inşallah gündem ona müsaade eder, terörle mücadelede bambaşka seyir görecek” dedi.

ÖLDÜKTEN SONRA KUTSADILAR

“Türkiye’nin en son terör örgütü DHKP-C’nin ölüme yatırdığı ve öldükten sonra da kutsadığı bir tabloyu gördüğünü” kaydeden Soylu, şöyle devam etti: “Helin Bölek’i ölüme yatırdılar, öldürdüler, gittiler ziyaret ettiler. Onun ölüm orucunun kutsal bir şey olduğunu söylediler. Ondan sonra da döndüler etrafında dans ettiler. Yamyamlarda var bu yöntem, başka kimsede yok. Bu bizim kültürümüzde, anlayışımızda var mı? Bu bir terör örgütü. Helin Bölek ve İbrahim Gökçek’i aldık hastaneye götürdük, doktorları tehdit ettiler.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER