Beşiktaş'ta yeni başkan sonrası ilk istifa

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin Başkan seçilmesinin ardından ilk istifa haberi geldi.

GASTE24 GASTE24
Beşiktaş'ta yeni başkan sonrası ilk istifa

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın görevine devam etmeyeceğini açıklaması ve olağanüstü genel kurul kararından sonra hafta sonunda gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçildikten hemen sonra ilk istifa yaşandı.

Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü ve Şirket Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Uğur Gökhan Sarı görevinden ayrıldı.

Siyah-Beyazlı takımda Fikret Orman döneminde CEO olarak görev yapan Uğur Gökhan Sarı'nın, 120 bin TL'lik maaşı gündem olmuştu.

Beşiktaş'ta yeni başkan sonrası ilk istifa - Resim : 1

KAP'a bildirildi...

Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü ve Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Sn. Uğur Gökhan Sarı 21.10.2019 (bugün) tarihinde istifaen görevinden ayrılmıştır. 

Ahmet Nur Çebi kendisini eleştirmişti!

Ahmet Nur Çebi, başkanlık seçimi öncesinde Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı'yı, "CEO Gökhan Sarı, 120 bin lira maaş alacak, kendi zammını kendi yapacak ve başkanın da imzasının altına imza atacak kapasitede bir arkadaş değil. O zaman neden bu arkadaşa 120 bin lira ödeniyor?"  sözleriyle eleştirmişti. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER