Vicento Amigo, 21 Aralık'ta İstanbul'da

Grammy ödüllü gitarist Vicento Amigo, 21 Aralık'ta İstanbul'da konser verecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Vicento Amigo, 21 Aralık'ta İstanbul'da

İspanya'da yaşayan 52 yaşındaki sanatçı, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda izleyiciyle buluşacak.  Sekiz yaşında gitar eğitimi almaya başlayan sanatçı,kariyeri boyunca "De Mi Corazon Al Aire", "La Union", "Extremadura", "Cordoba", "De Mi Coraz Al Aire", "Concierto Flamenco Para Un Marinero En Tierra", "Vivencias Imaginadas" ve "Poeta" adlı albümlere imza attı.

Sanatçı, 1988'de ve 1999'da "En İyi Flamenko Sanatçısı" ve "En İyi Flamenko Bestecisi" dallarında İspanyol Müzik Ödüllerinin sahibi oldu.

Aralarında Japonya, Fas, Tunus, Fransa, İtalya, Portekiz, Almanya, Belçika, Hollanda ve Küba'nın da olduğu çok sayıda ülkede konserler veren Amigo, 2000 yılında "Endülüs Madalyası" ile ödüllendirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER