Bakan Soylu Hakkari’de sıkıntıları dinledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de esnafı ziyaret ederek, halkın sıkıntılarını dinledi.

F5HABER F5HABER
Bakan Soylu Hakkari’de sıkıntıları dinledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de esnafı ziyaret ederek, halkın sıkıntılarını dinledi.

Bakan Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Yüksekova ilçesindeki ziyaretin ardından, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ile il merkezine geçti. Bakan Soylu, Bağlar Mahallesi'ndeki Fatma Aliye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün desteğiyle kurulan Şehit Ömer Halisdemir Kütüphanesinin açılışını yaparak bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Bakan Soylu ve beraberindekiler, ardından Hakkari esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. İş yerlerini tek tek dolaşarak esnaflarla tokalaşan Bakan Soylu'ya bir çocuk Türk bayrağı hediye etti. Bakan Soylu bayrağı öperek teslim aldı.

Bakan Soylu, yoğun güvenlik önlemleri altında çarşı merkezinde toplanan vatandaşlarla da tek tek tokalaştı. Bu sırada öğrenci olduğu belirtilen ve çığlık atan bir kız ise polis tarafından apar topar gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok çevrede toplananlarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Hakkari'de yüzlerce kişi Bakan Soylu'nun etrafında toplanıp yoğun ilgi gösterirken, polis ise çevrede kuş uçurtmadı. Bakan Soylu, valilik önünde kendisini çiçeklerle karşılayan iki kız çocuğunu alnından öperek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Soylu, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile tek tek tokalaştıktan sonra polis merasim birliğini selamlayarak valilik makamına geçti.

(İHA)

SONRAKİ HABER