Çok safım, kolay kanarım

Jane Austen’in aynı isimli romanından uyarlanan “Emma”, yaşadığı kasabanın ilgi odağı olan genç, güzel ve zeki Emma’nın gerçek aşkı arayış öyküsünü anlatıyor. 19’uncu yüzyıl İngiliz toplumunda geçen, romantizm, komedi ve drama yüklü filmde Emma’yı Anya Taylor-Joy oynuyor. Genç oyuncu, filmi Los Angeles’ta Barbaros Tapan’a anlattı. Anya Taylor-Joy, röportajda özel yaşamına dair itiraflarda da bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çok safım, kolay kanarım

◊ Son birkaç aydır sosyal medyada tarzıyla en çok konuşulan kadınlardan biri oldunuz. Nedir moda sizin için?

- Küçükken modaya hiç ilgim yoktu. Erkek çocuğu gibi büyüdüm. Hâlâ da öyleyim aslında. Bazı günler giydiklerimi hiç umursamıyorum. Ama artık modayı takdir ediyorum ve arkasındaki gizli sanatı anlayabiliyorum. Özellikle son 2 yıldır tam bir moda fanatiği oldum. Kıyafetler beni heyecanlandırıyor. O kıyafetleri giyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

◊ “Emma”yı saymazsak 7 projeniz daha yolda...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER