Teklif yağdı... Bu horoza paha biçilemiyor!

Ankara’da düzenlenen 4. Ulusal Kümes Hayvanları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Fuarı’na güzelliği ile damga vuran ve hakem heyeti tarafından Türkiye şampiyonu seçilen ‘Osmanlı Sultan’ ırkı horoz ‘Pusat’a sahibi İbrahim Arkan tarafından paha biçilemiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Teklif yağdı... Bu horoza paha biçilemiyor!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaşayan ve 7 yıldır hobi olarak ‘Osmanlı Sultan’ ırkı horoz yetiştiriciliği yapan İbrahim Arkan, önceki gün Ankara’da Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Ulusal Kümes Hayvanları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Fuarı’na ‘Pusat’ isimli horozu ile katıldı.

81 ilden katılımcıların yanı sıra Irak ve Azerbaycan başta olmak üzere yurt dışından da pek çok ziyaretçiyi ağırlayan fuara Pusat damga vurdu. Hakem heyetinin büyük beğenisini kazanan ve Türkiye şampiyonu seçilen Osmanlı Sultan horozu Pusat’a yarışma öncesinde ve sonrasında teklif yağdı. Tüm teklifleri reddeden İbrahim Arkan, Pusat’ın şampiyonluğunun beklenen bir durum olduğunu dile getirerek, kendisinin maddi bir karşılığı olmadığını söyledi.

Teklif yağdı... Bu horoza paha biçilemiyor! - Resim : 1

AVRUPA’DAN HAKEMLER GELİP DEĞERLENDİRİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER