Dev derbide sürpriz isim! Kılık değiştirip maçı öyle izledi

Fenerbahçe'nin eski yıldızının, dün akşam oynanan ve 3-1 Galatasaray'ın galibiyeti ile biten derbiyi kılık değiştirerek taraftarlarla beraber izlediği ortaya çıktı

GASTE24 GASTE24
Dev derbide sürpriz isim! Kılık değiştirip maçı öyle izledi

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadköy'de karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı.

aspor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği derbide tribünlerde sürpriz bir ismin olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldız oyuncularından Uruguaylı Diego Lugano, mücadeleyi kılık değiştirerek kale arkası tribününden izlediğini açıkladı. Futbolu bıraktıktan sonra Sao Paulo'da yönetici olarak görev yapan Lugano, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca gerçek öğrenildi.

2006 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Lugano, 2011'de sarı-lacivertli kulüpten ayrılarak Fransa'nın PSG takımına transfer olmuştu. Lugano, derbilerde sert oyunu ve golleriyle dikkat çekiyordu. Lugano, Fenerbahçe'de oynadığı süreçte 12 kez rakip olduğu Galatasaray'a 2 gol atarken 3 maçta kırmızı kart görmüştü.

Dev derbide sürpriz isim! Kılık değiştirip maçı öyle izledi - Resim : 1

Dev derbide sürpriz isim! Kılık değiştirip maçı öyle izledi - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER