Bergüzar Korel'den "Tatlı mı tatlı" sürpriz

Albüm müjdesini Instagram hesabından duyuran Bergüzar Korel'den bir sürpriz daha. Sürprizin ne olduğu henüz bilinmezken Korel bu paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.

POSTA POSTA
Bergüzar Korel'den "Tatlı mı tatlı" sürpriz

Bergüzar Korel, Aykut Gürel ile birlikte hazırladıkları albümünün tanıtımını yapmıştı. Korel, hayranlarının da büyük beğenisini toplayan albümden sonra bir sürpriz daha geliyor.


Güzel oyuncu, yine Instagram hesabımdan bir sürprizi olduğunu belirten paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Instagram hesabının hikaye bölümünden video paylaşan oyuncu, “”Size bir sürprizim var. Benim için de çok ani oldu. Ama ben içinde olduğum için çok mutluyum. Çok az kaldı, çok güzel bir sürpriz” dedi.

Bergüzar Korel'den "Tatlı mı tatlı" sürpriz - Resim : 1

Bergüzar Korel bir fotoğrafını da paylaşarak altına “Tatlı mı tatlı, doğal mı doğal, mis gibi bir sürprizim var” notunu düştü.


Bergüzar Korel’den albüm müjdesi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER