Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni açıklama: Virüs nedeniyle okullar tatil edilecek mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada Türkiye'de ilk Corona virüs vakasının görüldüğünü duyurdu. Ankara'da bugün Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu toplantısı yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi.

F5HABER F5HABER
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni açıklama: Virüs nedeniyle okullar tatil edilecek mi?

Corona virüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi.

Milli Eğitim Bakanlığından alınan bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da iştirak edecek.

Toplantının 3 bakanın katılımıyla; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yapılacağı duyurulmuştu.

Toplantının ardından saat 16.30'da basın açıklaması yapılacak.

NELER YAŞANDI?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona virüs tedbirleri kapsamında okullardaki eğitim sürecinin planlanması konusunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerin devam ettiğini bildirmişti.

Selçuk, Twitter hesabından okullardaki eğitim sürecine ilişkin paylaşımda bulunmuştu.

Bakan Selçuk, paylaşımında "Corona virüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Okulların tatil takvimiyle ilgili resmi kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

SONRAKİ HABER