e-Devlet üzerinden ücretsiz maske nasıl alınır? (video)

Bu videomuzda e-Devlet üzerinden ücretsiz maske nasıl alınır anlatıyoruz. İşte adım adım ücretsiz maske alma rehberi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
e-Devlet üzerinden ücretsiz maske nasıl alınır? (video)

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir duyuru ile ePTTAVM üzerinden maske dağıtımı yapılacağı açıklanmıştı. Ancak daha sonra bu maskelerin e-Devlet üzerinden dağıtılacağı da duyurulmuştu. Her hafta 5 adet olmak üzere 20-65 yaş arasındaki her Türk vatandaşı ücretsiz maske hakkından faydalanabiliyor. Ayrıca aynı hanede olmak kaydıyla bu yaş aralığındaki diğer aile bireyleri de ücretsiz maske alabiliyor.

e-Devlet üzerinden ücretsiz maske nasıl alınır? (video)

Bu işlem için basvuru.turkiye.gov.tr e-Devlet adresine girmeniz ve gerekli formu doldurmanız yeterli oluyor. daha sonra verdiğiniz adrese bu maskeler ücretsiz olarak gönderiliyor.

Ücretsiz maske alabilmek için 20-65 yaş aralığında olmanız gerekiyor. Ayrıca aynı hanede olmak kaydıyla bu yaş aralığındaki diğer bireyler için de maske talebinde bulunabiliyorsunuz. 

Eğer evde oturuyor ve bu maskelere ihtiyacınız yoksa gereksiz kargo trafiği oluşturmamak adına bu hakkınızdan vazgeçmenizi de öneriyoruz. Ancak sokağa çıkmanızı gerektiren bir işiniz varsa bu hakkınızı kullanabileceğinizi de belirtelim.  

Aşağıdaki videoda ücretsiz maskenizi nasıl alabileceğinizi anlatıyoruz. İşte adım adım e-Devlet üzerinden ücretsiz maske alma rehberi:

Destek olmak için Teknolojioku YouTube kanalımıza abone olabilir ve videolarımızı beğenebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER