Göztepe zirvedekilere acımadı

SÜPER Lig’de geçen hafta Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Galatasaray’ı 2-1 yenerek tekrar tırmanışa geçen Göztepe bu sezon sıralamada üzerinde yer alan takımlara kök söktürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe zirvedekilere acımadı

Sarı-kırmızılılar zirve yarışı veren Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray, BTC Türk Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’dan 11 puan toplamayı başardı. İlk yarıda Trabzonspor, Alanyaspor ve Galatasaray’ı yenen Göz-Göz, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor’la berabere kaldı.

Göztepe, Trabzonspor ve Alanyaspor’u deplasmanda yenerek rakiplerine bu sezon ilk kez evlerinde mağlubiyet üzüntüsü yaşattı. İki müsabakayı da 1-0’lık skorlarla kazanan Göztepe, gözünü bu hafta lider Demir Grup Sivasspor’la oynayacağı karşılaşmaya çevirdi. İlk yarının son maçında Yeni 4 Eylül Stadı’nda güçlü rakibine konuk olacak Göztepe’de moraller tavan yaparken, camia yine galibiyete kilitlendi.

TAKVİYE YAPACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER