için kaldı

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: 'Trabzonspor'a verebileceğimiz en asgari pozisyonu verdik'

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Burada Trabzonspor'a verebileceğimiz en asgari pozisyonu verdik, girebileceğimiz pozisyonlara da girdik." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: 'Trabzonspor'a verebileceğimiz en asgari pozisyonu verdik'

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, göreve başlayalı 7 gün olduğunu ve bu süre zarfında iki zor karşılaşma yaptıklarını söyledi.

Göztepe maçında üç puan aldıklarını, sonra da Trabzonspor deplasmanına çıktıklarını hatırlatan Kutlu, "Göztepe maçındaki galibiyetin ardından buradan alacağımız puanlarla daha da moral kazanarak şehrimize dönüp Antalyaspor maçına hazırlanmak istiyorduk. Oyuncularım bugün maçın başından sonuna kadar iyi oyun ortaya koydu. Özellikle maçın ilk yarım saatlik bölümünde istediğimiz her şeyi hemen hemen sahaya yansıttık. Trabzonspor, çok kaliteli bir takım. İyi oyuncuları var. Oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Birkaç net pozisyon verdik. Trabzonspor'a karşı çok normal." diye konuştu.

Girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramadıkları için üzgün olduklarını anlatan Kutlu, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER