için kaldı

Martin Skrtel'den Başakşehir ile Fenerbahçe kıyası! "Oyun anlayışları..."

Martin Skrtel, Medipol Başakşehir'in ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Martin Skrtel'den Başakşehir ile Fenerbahçe kıyası! "Oyun anlayışları..."

Sakatlığı bulunan Slovak stoper, devam eden tedavisiyle ilgili, "Roma maçında bir sakatlık yaşamıştım ve bu sakatlık benim için 6 haftaya mal oldu. Ama şu an takımla beraberim, antrenmanlara çıkıyorum. Tahmin ediyorum ki ikinci yarının ilk maçında takımla beraber olacağım." ifadelerini kullandı.

Sezona iyi başlamadıklarını ancak daha sonra iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten deneyimli futbolcu, şampiyonluk şansları hakkında şöyle konuştu:

"Yükselme grafiğimiz var, şu an ikinci sıradayız, ikinci yarı her şeye açık. Ligin ikinci yarısı her zaman daha da zor oluyor. Şampiyonluk yarışında 5-6 takım var. Herkesin durumu birbirine yakın, puanlar neredeyse eşit. Çok fazla fark yok. Yapmamız gereken, kendimizi şampiyonluk baskısına sokmamak, idmanları en iyi şekilde yapmak, maçlarımızı en iyi şekilde oynamak ve alabileceğimiz maksimum puanı almak. Zaten bununla beraber istenilenin geleceğini düşünüyorum. Kendimize inanıyoruz, çünkü kaliteli bir teknik direktörümüz ve kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Kulüp içinde çalışan personel de çok kaliteli insanlardan oluşuyor. Ligin ikinci yarısı ne kadar zor olsa da eğer biz ilk yarıda oynadığımız futbolu aynı şekilde sahaya yansıtırsak şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER