için kaldı

Bebek sahilinde yürüyen ve 'Bizi nereye kadar tutacaklar' diyen genç kıza şok

İstanbul Bebek sahilinde yeni tip Corona Virüs tedbirleri kapsamında yasağa uymayarak yürüyüşe çıkan ve "Evde canım sıkılıyor, bizi nereye kadar tutacaklar" diyerek şaşkınlık oluşturan genç kıza, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 3 bin lira idari para cezası kesildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bebek sahilinde yürüyen ve 'Bizi nereye kadar tutacaklar' diyen genç kıza şok

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Corona Virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile yurt genelinde sahil bantlarında ve parklarda yürüyüş yapmak yasaklanmıştı.

Vatandaşların birçoğu virüsten korunmak için kurallara uyarken dün ise Beşiktaş’ta bazı vatandaşlar yasağı hiçe sayarak sahilde yürüyüş yapmaya devam etmişti. Sahil boyunca devriye gezen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, yasağa uymayan vatandaşları ikaz ederek mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunmuştu.

“BİZİ NEREYE KADAR TUTACAKLAR” DİYEN GENÇ KIZA 3 BİN LİRA CEZA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER