için kaldı

Kritik 120 saat az önce sona erdi

Terör örgütü YPG'ye çekilmesi için verilen süre sona erdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye’de teröristlerin çekilmesi için ABD ile varılan mutabakatla ilgili olarak “120 saat anlaşmasına uyulduğu takdirde ne ala, uyulmadığı takdirde 120 saat bittiği anda tekrar harekâtı aynen bırakılan yerden devam ettiririz” ifadelerini kullanmıştı.

GASTE24 GASTE24
Kritik 120 saat az önce sona erdi

Türkiye ile ABD arasında 17 Ekim'de varılan mutabakatta terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı Harekâtı bölgesinden çekilmesi için verilen 120 saatlik süre 22 Ekim 22.00 itibarıyla sona erdi.

ERDOĞAN, "KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDER" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen Rize Tanıtım Günleri’nde, Suriye’de teröristlerin çekilmesi için ABD ile varılan mutabakatla ilgili olarak “120 saat anlaşmasına uyulduğu takdirde ne ala, uyulmadığı takdirde 120 saat bittiği anda tekrar harekâtı aynen bırakılan yerden devam ettiririz” demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER