Merih Demiral'dan koronavirüs açıklaması

Juventus'ta Daniele Rugani'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kırmızı alarm verilmişti. Ronaldo, İtalya'ya dönmeyi reddedip ülkesinde kalacağını açıklarken, Merih'in nasıl bir karar alacağı ise merak konusuydu. Merih Demiral'dan ilk açıklama geldi.

POSTA POSTA
Merih Demiral'dan koronavirüs açıklaması

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli oyuncu Merih Demiral, koronavirüsle ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Türkiye Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu, "#Covid_19 sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. 

Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın" dedi.

Merih, çapraz bağlarının kopmasının ardından 13 Ocak'tan beri futboldan uzak kalmıştı ve tedavisine devam ediliyordu.

Ronaldo, İtalya'ya dönmeyeceğini Juventus'a bildirdi

Daniele Rugani ve kız arkadaşından ilk açıklama

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER