için kaldı

Ünlü oyuncu Penn Badgley İstanbul'da

‘Gossip Girl’ ve ‘You’ dizileriyle tanınan ABD’li aktör Penn Badgley, yeni sezon tanıtımı için geldiği İstanbul’da şehir turuna çıktı. Ünlü oyuncu, “İstanbul uzun süredir merak ettiğim bir yerdi, hayran kaldım” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü oyuncu Penn Badgley İstanbul'da

NETFLIX’te yayınlanan “You” dizisinde başrol oynayan Penn Badgley, ikinci sezonun tanıtımı için Türkiye’ye geldi. Elle Style Awards törenine de katılan ünlü oyuncu, daha sonra İstanbul turuna çıktı. Önce İstiklal Caddesi ve Kapalıçarşı’yı gezen Badgley, geziye Sultanahmet, Süleymaniye Camisi ve Mısır Çarşısı ile devam etti. Önceki akşam da Saffet Emre Tonguç’un rehberliğinde Ayasofya’daki “Müzede Bir Gece” etkinliğine katılan Penn Badgley, İstanbul’u mistik bulduğunu söyledi: “Uzun süredir merak ettiğim bir yerdi. Hayran kaldım. Yeniden gelmek ve daha çok keşfetmek isterim.” Oyuncu, dün ülkesine döndü. 

“You” isimli dizisinin tanıtımı için geldiği İstanbul’da tatilini uzatan Penn Badgley, akşam saatlerinde Ayasofya’yı gezdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER