için kaldı

İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! 1 ton 745 kilogram 'kratom' ele geçirildi

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, kargo terminalinde düzenledikleri operasyonda piyasa değeri yaklaşık 70 milyon lira olan, 1 ton 745 kilogram bitki temelli yeni nesil uyuşturucu madde (kratom) ele geçirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! 1 ton 745 kilogram 'kratom' ele geçirildi

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, Türkiye'deki havalimanlarından bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük uyuşturucu yakalamasına imza attı.

Gümrük Muhafaza ekiplerince yapılan operasyonda İstanbul Havalimanı Kargo Terminali'nde bulunan eşyalar risk analizinden geçirildi. Bakanlığın bilgi sistemleri üzerinden yapılan çalışmalarda Endonezya'dan getirilerek, ABD'ye gönderilecek bir kargo riskli olarak değerlendirildi.

KRATOM... YENİ NESİL UYUŞTURUCU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER