Özden Töraydın: "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık"

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın sportif direktörü Özden Töraydın, "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık. Hedefin altında puan topladık ama alınan 7 puan rakiplerimizle aramızın açılmasını önledi. İkinci yarı bu farkı kapatabilecek bir takımız." ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özden Töraydın: "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık"

Töraydın, yaptığı yazılı açıklamada, lige iyi başlamalarına rağmen daha sonra istemedikleri sonuçlar aldıklarını, teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan sonra göreve gelen Ali Tandoğan değişikliğinin de takıma iyi geldiğini belirtti.

TFF 1. Lig'in kolay olmadığını vurgulayan Töraydın, şunları kaydetti:

"Süper Lig'e çıkan takımların bütçelerine bakmak bunu anlamak için yeterli. İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık. Hedefin altında puan topladık ama alınan 7 puan rakiplerimizle aramızın açılmasını önledi. İkinci yarı bu farkı kapatabilecek bir takımız. İki puan ortalaması bize play-off için yetecek. Çok hafif üzerine çıkarsak bizi ilk ikiye de taşıyabilir. Bunun için galibiyet serisi almamız lazım."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER