için kaldı

Güray Vural: "Gönlümden geçen Sivasspor’un hedefine ulaşması"

Gaziantep Futbol Kulübü’nün tecrübeli futbolcusu Güray Vural, kırmızı-beyazlı ekibin Antalya kampında Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güray Vural: "Gönlümden geçen Sivasspor’un hedefine ulaşması"

Süper Lig’e yükselen yeni bir takım olarak ilk yarının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Güray Vural, "Öncelikle yeni bir takımız, yeni bir ekip, hoca ve futbolcu grubu olarak. Bizim için ligin ilk yarısının zor geçeceğini biliyorduk. O takımı oluşturmak, samimiyetin kurulması kolay değildi. Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra güzel bir seri yakaladık. 4 maçta 10 puan topladık. Orada o ortamı sağladık. Birbirimizi tanımayı, yönetim, başkan, hoca güzel bir aile olduk. Ardından beklediğimizin üstünde puan aldık. Hedefimiz 25, 30 puan arasıydı. İlk yarıyı 20 puan üstünde bitirdiğimizde, ikinci yarının bizim için daha kolay geçeceğini biliyorduk. İlk yarıyı güzel bir şekilde bitirdiğimizi düşünüyorum. Güzel bir aile ortamı içinde, iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ 40 PUAN BARAJINI GEÇMEK"

Güray, Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini belirterek, "Hedefimiz sezon başında olduğu gibi bu ligde kalıcı olabilmek. Ligde kalıcı olmak kolay iş değil. Gaziantep şehri büyük bir şehir, büyük bir camia. Yeni kurulmuş bir takım olabilir ama amaç öncelikle ligde kalabilmek. Bir an önce puanı bulabildiğinizde lig başladığında, o kadar avantaj bizim. Aldığımız puanlara göre sonrasında hedeflerimiz değişecektir. 40 puan barajını geçtikten sonra bu hedef değişecektir. Şu anki hedefimiz bu barajı geçebilmek" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER