için kaldı

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gündeş Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

Siirt'in Pervari ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş'in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

VATAN VATAN
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gündeş Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna  uğurlandı

Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan alınan 23 yaşındaki şehit  Gündeş'in Türk bayrağına sarılı naaşı, merkez Onikişubat ilçesi Beşen  Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü.   Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, mahalle mezarlığına  getirildi.     Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali  Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet  Cihat Sezal ile CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ulaştırma ve Altyapı  Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6.  Mekanize Piyade Tümen Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, Garnizon  Komutanı Albay Mehmet Emin Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl  Emniyet Müdürü Doğan İnci ile kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, siyasi  partilerin il başkanları, yetkililer, gaziler ve vatandaşlar katıldı.     Protokol üyeleri, şehidin annesi Gülbahar ve babası mahalle korucusu  Kazım Gündeş ile aileye taziyelerini iletti.   Törende fenalaşan şehidin ailesine sağlık ekipleri müdahale etti.   İl Müftüsü Celal Sürgeç'in kıldırdığı cenaze namazının ardından  şehidin naaşı, Beşen Mahallesi mezarlığına defnedildi.   Öte yandan, tören alanı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri  kapsamında Onikişubat Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER