için kaldı

İtalya'daki Corona virüsü salgını voleybolcu İrem Çor'u da etkiledi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dünya genelinde bütün spor dallarında iptaller ve ertelemeler yaşanırken salgının en çok etkilediği ülkelerden olan İtalya'da birinci voleybol ligi de ertelendi. İtalya'da voleybol kariyerini sürdüren İrem Çor'un da kariyeri tehlike altına girdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İtalya'daki Corona virüsü salgını voleybolcu İrem Çor'u da etkiledi!

Sezona Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş'ta başlayan ve ocak ayının sonunda İtalya temsilcisi Lardini Filottrano'ya transfer olan İrem Çor, yeni takımıyla 3 maça çıkabildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dünya genelinde bütün spor dallarında iptaller ve ertelemeler yaşanırken salgının en çok etkilediği ülkelerden olan İtalya'da birinci voleybol ligi de ertelendi.

Adriyatik Denizi kıyısında Ancona kenti yakınlarındaki Filottrano kasabasının takımına ocak ayı sonunda transfer olan İrem, İtalya'da yaşadığı süreci ve koronavirüs salgınının etkileriyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER