için kaldı

Tamer Karadağlı: Yakışıklı olan kendini oyuncu olarak görüyor

Tamer Karadağlı, ‘Film Gibi Hayatlar’ programında oyunculuk sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Karadağlı, “Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu olarak görüyor” dedi.

POSTA POSTA
Tamer Karadağlı: Yakışıklı olan kendini oyuncu olarak görüyor

Tamer Karadağlı, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan oyuncu, genç meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu: “Önemli olan hayal kurmak ve gerçekleştirmek. Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu, bir filmde seslendirme yapan kendini seslendirme sanatçısı olarak görüyor. Bu da beyin ameliyatı izleyip ‘Ben yaparım’ demeye benziyor.”

"Bu rol bana yapıştı’ demeyi şımarıklık olarak görüyorum"

Tamer Karadağlı: Yakışıklı olan kendini oyuncu olarak görüyor - Resim : 1

Uzun yıllar “Çocuklar Duymasın”daki Haluk karakteriyle ekranda izleyici ile buluşan Karadağlı, “Karakter inandırıcı gelmezse diziyi sevdiremezsin, sinemada farklıdır, televizyonda süreklilik önemlidir. ‘Bu rol bana yapıştı’ demeyi şımarıklık olarak görüyorum” dedi ve ekledi: “Diziler tamamen reytinge bağlı, sanatsal hiçbir şey beklememeliyiz ama sinema başkadır, dizide sürekli sıradaki gelsin der.”


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER