için kaldı

Koronavirüsü gerçek zamanlı takip edin

Koronavirüs ile ilgili rakamları gerçek zamanlı görebileceğiniz sitenin detayları haberimizde.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Koronavirüsü gerçek zamanlı takip edin

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özellikle Avrupa'da ciddi can kaybına yol açan koronavirüs (Covid-19) ile ilgili birçok site bulunuyor. Bunların bazıları virüs ile ilgili korunma bilgileri verirken bazıları ise istatistiki bilgilerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri olan ve ABD merkezli Johns Hopkins Üniversitesi desteği ile hazırlanan sitede harita üzerinde gerçek zamanlı ülkelere göre virüs bulaşma sayısı, hayatını kaybedenlerin sayısı ve bugüne kadar tedavi olan kişi sayısı görülebiliyor.

Koronavirüsü gerçek zamanlı takip edin

Sayfayı her güncellediğinizde rakamların da değiştiği sitede Türkiye dahil olmak üzere tüm dünya ülkelerindeki vaka sayısı görüntülenebiliyor. Site o kadar detaylı bilgi veriyor ki halen gemilerde karantina altında olanların sayısını bile görebiliyorsunuz.

Hayatını kaybedenleri ve tedavi olanları da ülkelere göre gösteren sitede virüsün yayılma hızı ve tedavi edilme hızı da grafik şeklinde görüntüleniyor. Bu bilgi veren platforma internet sitesi üzerinden adresinden ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER