için kaldı

Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur eşleşmeleri belli oluyor. 4 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan, 3 Alman ve 2 Fransız temsilcisinin katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi, son 16'daki rakipleri belirleyecek.

POSTA POSTA
Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor

Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutuldu. 16 takım ikinci turda kozlarını paylaşmak için kura çekimini bekliyor. 4 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan, 3 Alman ve 2 Fransız temsilcisinin eşleşeceği Şampiyonlar Ligi kura çekiminde 8 takım seri başı, diğer 8 takım ise grup 2'ncisi olarak yer alıyor

Şampiyonlar Ligi kura çekimi

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi 16 Aralık Pazartesi (bugün) saat 14:00'te başladı. beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanan olan törende takımlar şöyle:

Seri başı 8 takım

Paris Saint-Germain

Liverpool

Manchester City

Barcelona

Valencia

Bayern Münih

RB Leipzig

Juventus

Gruplarını 2'nci olarak bitiren 8 takım

Lyon

Chelsea

Tottenham

Real Madrid

Dortmund

Napoli

Atalanta

Atletico Madrid

Seri başı takımlar kendi arasında eşleşemeyecek. Her iki kategorideki takımlar birbirleriyle eşleşecek. Son 16 turu ilk maçları ise 2020'nin Şubat ayında oynanacak. Maç tarihleri, kurayla beraber netleşecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER