Ndiaye'nin Trabzonspor'dan istediği ücret!

Stoke City’nin alacaklarına karşılık kiralamayı kabul ettiği Ndiaye İstanbul’a geldi. 1.5 yıllık anlaşma için görüşmeler sürerken, satın alma opsiyonu da Trabzonspor’da olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ndiaye'nin Trabzonspor'dan istediği ücret!

Trabzonspor aradığı 8 numarayı buldu: Badou Ndiaye...

Stoke City, oyuncunun da gitmek için ısrarlı davranmasıyla kiralama ücretinden de vazgeçti ve bordo-mavililerin önünde engel kalmadı. Ancak İngiliz kulübü 2 şart sundu: "Oynatma garantisi ve haftalık 35 bin Sterlin'lik ücretin ödenmesi." Oynatma garantisi vermeyen bordomavili kulüp yıllık ücretinin geri kalan kısmını ödemeyi kabul etti.

Ayrıca Ndiaye'nin içerideki bir miktar alacağını da Trabzonspor karşılayacak. İstanbul'a gelen Ndiaye ise, "Yeni bir savaş istiyorum ve bunu tanıdığım bir yerde tanıdığım insanların olduğu ortamda yapmak istiyorum" dedi. Trabzon, Ndiaye ile 1.5 yıllık sözleşİ me imzalamak istiyor. (Fanatik)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER