Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray'a transfer yapıyor!

Genç ve yüksek potansiyelli yıldız adayları arayan Galatasaray'da eski futbolcular Melo ve Taffarel, 18 yaşındaki santrforun alınması yönünde rapor verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray'a transfer yapıyor!

Yaz transfer döneminde gelecek vadeden yıldız adaylarına yönelme kararı alan sarı-kırmızılılarda, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Galatasaray'ın efsane isimleri Claudio Taffarel ve Felipe Melo bu transferde devreye girerken, yönetim Mario Jardel'den de fikir aldı.

Scout ekibine güvenen ve birçok oyuncuyu bu şekilde transfer eden Galatasaray, rotayı Brezilya'ya çevirdi. Vasco Da Gama'da forma giyen 2002 doğumlu Talles Magno'ya kanca atıldı. 26 Haziran'da 18 yaşına girecek 1.86 boyundaki solak santrfor yetenekleriyle heyecan yaratıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER