Alkollü sürücünün yaptığı kazada faciadan dönüldü

Zeytinburnu'nda sürücüsü alkollü olduğu belirtilen araç, yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Korkulukların yerinden çıkmasıyla otomobil yaklaşık 10 metre yükseklikten alt geçide uçtu. O sırada bir aracın yoldan geçmemesi büyük bir faciayı önledi.

GASTE24 GASTE24
Alkollü sürücünün yaptığı kazada faciadan dönüldü

İstanbul Zeytinburnu'nda 10 metre yükseklikten alt geçide düşen otomobilin alkollü sürücüsü yaralanırken, o sırada bir aracın yoldan geçmemesi nedeniyle facaiadan dönüldü.

Ali K. (30) yönetimindeki 34 BST 918 plakalı otomobil, Topkapı Kavşağı'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Korkulukların yerinden çıkmasıyla otomobil yaklaşık 10 metre yükseklikten alt geçide düştü.

Alkollü sürücünün yaptığı kazada faciadan dönüldü - Resim : 1

Araç içinde sıkışan ve itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alkollü sürücünün yaptığı kazada faciadan dönüldü - Resim : 2

Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan alt geçit, aracın çekilmesi ve belediye ekiplerinin temizlik çalışması sonrası normale döndü.

Öte yandan kaza yapan aracın içerisinde alkol şişeleri görüldü.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER