için kaldı

Rambo Okan gözaltına alındı

Kadıköy’de polisler tarafından darp edildiğini iddia eden Rambo lakaplı Okan Güler’in (53) sosyal medyada paylaşımlarına karşı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklama ile beraber olay gününe dair güvenlik kamerası görüntüleri yayınlanarak, herhangi bir darp olayının yaşanmadığı ve Güler’in gözaltına alındığı duyuruldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rambo Okan gözaltına alındı

Rambo Okan olarak da tanınan Okan Güler, Kadıköy’de Boğa Meydanı’nda bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından darp edildiğini iddia etti. Bir video çekip sosyal medyada paylaşan Güler, 4 polis tarafından darp edildiğini söyleyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi.

GÖZALTINDA

Güler’in sosyal medya paylaşımın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olay gününe dair güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak cevap verdi. Görüntülerde Güler’in, polislerin yanına gelerek video çekip sohbet ettiği ve darp olayının yaşanmadığı gözüküyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Güler’in "Kasten Yaralama" ve "Suç Uydurma" suçlarından gözaltına alındığı duyurularak, "25.09.2020 tarihinde İlimiz Kadıköy ilçesinde Rambo Okan lakabı ile tanınan O.G.(53) isimli şahsın bazı sosyal medya hesaplarından Kadıköy ilçesi Boğa Meydanı’nda polisler tarafından darp edildiği şeklinde yapılan video paylaşımları üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER