Şanlıurfa'da patates dağıtımında tepki çeken görüntülerle ilgili harekete geçildi! Kaymakamlık: İnceleme başlatıldı

Şanlıurfa'da patates dağıtımı sırasında yaşanan görüntüler tepkiye neden oldu. Sosyal medyada da paylaşılan izdiham görüntüleriyle ilgili Kaymakamlık'tan yapılan açıklamada inceleme başlatıldığı belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şanlıurfa'da patates dağıtımında tepki çeken görüntülerle ilgili harekete geçildi! Kaymakamlık: İnceleme başlatıldı

Eyyubiye Mahallesi'nde dün sokağa çıkma kısıtlama sırasında yapılan patates ve soğan dağıtımı izdihama yol açtı. Kısa sürede kamyonun etrafını saran mahalleli, patates çuvallarını almak için sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Yaşanan izdihamda birçok kişi birbirinin üzerine çıkarak çuvalları almak için yarıştı. O anlar mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Görüntülerin sosyal medyada tepki toplamasının ardından dağıtımın yapıldığı Eyyübiye Kaymakamlığı'ndan açıklama yapıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER