G.Saray'dan yeni forma tanıtımında F.Bahçe'ye gönderme

Yeni sezon formalarını sosyal medya reklamıyla tanıtan Galatasaray tanıtım videosunda 2011/2012 yılında Kadıköy'de kazandıkları kupaya gönderme yaptı.

GASTE24 GASTE24
G.Saray'dan yeni forma tanıtımında F.Bahçe'ye gönderme

Galatasaray Kulübü, 2021/2022 sezonunda giyeceği formaların tanıtımını yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada, deplasman formasında 2011/2012 yılında Kadıköy'de kazandıkları kupaya gönderme yapıldı. Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

İlk ve tek vurgusu

"Galatasaray’ın ‘İLK VE TEK” hikayesini anlatan yeni koleksiyonu taraftarlar ile buluşuyor. Galatasaray ve Nike, İlk ve Tek hikayesini başlatan iç saha ve deplasman formalarını tanıttı.

2021-2022 koleksiyonu iç saha formasındaki diyagonal tasarımda Galatasaray’ın Avrupa’da oynadığı ilk maçta giydiği formadan esinlenildi. İlk ve Tek hikayesini başlatan ve yeni tasarımda da bunu anlatan forma aynı zamanda Galatasaray’ın Türk futbolunu Avrupa’ya açan öncü olduğunun da net bir sembolü haline geliyor.

Deplasman formamızın hikayesi ise Galatasaray’ın 2011-2012’de kazandığı şampiyonluğa adeta göz kırpıyor. Karanlığı kaldırdığı kupa ile aydınlatan takımımızı siyah üzerine sarı kırmızı bant tasarımı ile formamıza işleyerek bu başarıyı ölümsüzleştirdi. Maç önü formamız ise takımımızın mücadeleci ruhunu estetik bir tasarımla birleştiriyor."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER