Sana Söz dizisi neden final yapıyor? Yeni dizi Sana Söz’den şaşırtan final haberi

Sana Söz dizisi kasım ayında Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmıştı. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrolü paylaştığı dizinin 7. bölümde final yapacağı haberi izleyenlerini şaşkına çevirdi. Beklenmedik final haberinin ardından dizinin takipçileri ise ‘Sana Söz neden final yapıyor?’ araştırması yapmaya başladı…

POSTA POSTA
Sana Söz dizisi neden final yapıyor? Yeni dizi Sana Söz’den şaşırtan final haberi

Sana Söz dizisi hem farklı konusu hem de başarılı oyuncuları ile iddialı yapımlar arasına girmişti. Dizide Nehir Erdoğan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına benzer bir programın sunuculuğunu yapan Elif’i canlandırırken, Erkan Petekkaya ise komiser Ömer karakterine hayat veriyordu. Ancak Sana Söz dizisi 7. bölümü ile ekranlara veda ediyor…

Sana Söz dizisi neden final yapıyor? Yeni dizi Sana Söz’den şaşırtan final haberi - Resim : 1

SANA SÖZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır. Erdem kararını verir. Duru ve Bora’nın konuşması Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir. Umut ise içine düştüğü durumdan yaptığı plan sayesinde kurtulmaya çalışır. Aslı, Erdem için gün geçtikçe bir tehdit haline gelir. Erdem, telefonlarını açmayınca Aslı, Erdem’in evine gitmeye karar verir. Bütün bunların yanında kayıp bebek olayı ise Elif ve Ömer’i yeniden işbirliği yapmaya zorlar. 

SANA SÖZ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Sana Söz dizisinin neden final yaptığına ilişkin ne yapımcı firmadan ne de Star TV’den bir açıklama gelmedi. Ancak son dönemlerde ekranlara giren diziler ilk haftalarda istenilen reytinglere ulaşamayınca yayından kaldırılıyor. Zira, büyük bütçelerle hazırlanan dizilerin istenilen sonuçlara ulaşamaması final kararında etkili oluyor. Sana Söz dizisinin de ilk haftalardan itibaren beklenen sonuçları vermemesi nedeniyle reyting canavarına yenik düştüğü düşünülüyor.

Sana Söz dizisi neden final yapıyor? Yeni dizi Sana Söz’den şaşırtan final haberi - Resim : 2

SANA SÖZ’ÜN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Duru’nun kendisini ve Bora’yı korumak için ateş etmesinin ardından olaylar daha karmaşık bir hal alır. Duru yaşadığı travmanın etkisindeyken Umut ikiz kardeşini korumak ve olayın iç yüzünü öğrenmek adına elinden geleni yapar. Ayşe Erten davası şahidinin ölü bulunması ile birlikte Erdem bir kez daha şüphelerin odağı haline gelir. Ömer ve Elif, Erdem’in kendilerinden bir şey sakladığından şüphelenirler. Şantaj videosuyla köşeye sıkışan Erdem ve Vedat arasında yüzleşme yaşanır. Aysel’in Azmi baba ile ilgili Saniye ile konuşması olayların seyrini değiştirecek ve Aysel yeni planını devreye sokacaktır. Levent Gürsoy cinayeti ve tüm bu yaşananlar Ömer ve Elif’i yeniden bir araya getirir.

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan, Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Elif’in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif’in yolu emniyet amiri Ömer’e düşer. Ömer, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

SANA SÖZ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Erkan Petekkaya: Komiser Ömer

Nehir Erdoğan: Elif

Serkan Altunorak: Avukat Erdem

Hivda Zizan Alp: Polis memuru Naz

Aslıhan Kapanşahin: Duru

Ayçin İnci: Ömer komiserin eşi

Atakan Hoşgören: Umut

Cansın Çekili

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER