Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü teknik direktörden haber var

Fenerbahçe teknik direktör sorununu aşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona yeni teknik direktör ile girmek isteyen sarı-lacivertliler birçok isimle görüşüyor.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü teknik direktörden haber var

Teknik direktör konusunda belirsizlik yaşanan Fenerbahçe için geçtiğimiz sezon da ismi geçen Manuel Pellegrini tekrar gündeme geldi. Şili basınından Encancha’nın haberine göre, sarı-lacivertliler Real Betis’in teknik patronu ile görüştü ve takımın başına geçmesi için teklif yaptı.

Yüksek maaş istemişti

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli takımdan yüksek miktarda maaş isteyen 67 yaşındaki teknik adamla anlaşma sağlanamamıştı. Bu yılda teklif götürülen Pellegrini'nin, düşünmek için Fenerbahçe'den süre istediği iddia edilmişti.

Teklifi kabul etmedi

Eldesmarque'nin haberine göre Manuel Pellegrini, sarı-lacivertli takımın teklifini kabul etmedi. 2023 yılına kadar Real Betis ile sözleşmesi bulunan tecrübeli hoca, takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Pellegrini, Real Betis’i UEFA Avrupa Ligi’ne taşırken, İspanyol ekibi, La Liga’yı 61 puanla 6. sırada bitirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER